Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Könyvvizsgálat.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Könyvvizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvvizsgalat.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Ernst and Young Academy of Busines

Ernst and Young Academy of Busines

Az alábbi témakörökben kínálunk nyílt és vállalati képzéseket: Ezenkívül, ügyfeleink igényei szerint szinte bármilyen pénzügyi-számviteli témában szervezünk képzést. Forduljon hozzánk, ha IFRS vs US GAAP, IFRS vs UK GAAP, Internal Audit (CIA examination), SOX vagy banki területen keres céges tréninget.

Mérlegképes könyvelés

Mérlegképes könyvelés

Sokszínű, OKJ-s képzés közül választhatnak tanulni vágyóink az SKC Oktatóközpontban. Választhatnak képzés, fejlesztés kategóriában illetve személyes fejlesztés témakörben is. Oktatóink magasan képzett, területükön a legjobbat nyújtják, szakmai tudásuk megkérdőjelezhetetlen. Olcsó, hasznos, ám mégis könnyen tanulható tréningekről és képzésekről beszélünk. Oktatóközpontünk folyamatosan bővül újabb és újabb képzésekkel, így érdemes megnézni az oldalt rendszerességgel. Keress bátran minket, szívesen segítünk minden kérdésedben!

Mérlegképes könyvelő

Mérlegképes könyvelő

Mérlegképes könyvelő tanfolyammal kapcsolatos tudnivalók, szakmai- és vizsgakövetelmények , hírek, tanulási segédletek, puskák. Ha egy piacképes szakmát szeretne, ahol anyagilag is megbecsülik, ajánljuk a mérlegképes könyvelő szakképesítés megszerzését.

Mérlegképes könyvelő

Mérlegképes könyvelő

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 150. §-ának (2) bekezdésében meghatározott könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítását, vezetését végzi, számviteli beszámolót készít. Kialakítja a számviteli politikát, a könyvviteli elszámolás, a beszámoló készítés rendszerét, módszerét ideértve a belső információs rendszer kialakítását is. Ellátja a számlarendhez, a könyvvezetéshez, valamint a beszámoló készítéshez szükséges szabályzatok elkészítésével, rendszeres karbantartásával kapcsolatos feladatokat. Biztosítja a valóságnak megfelelő belső és külső információk előállítását, szolgáltatását, az elszámolások, az adatok jogszerűségének, szabályszerűségének, megbízhatóságának, bizonylatokkal való alátámasztottságát a számviteli alapelvek betartásával.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

A mérlegképes könyvelő képzés célja: A könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok végzését irányító, vezető, a számviteli beszámolót készítő munkakörök betöltéséhez mérlegképes könyvelői végzettség kell azoknál gazdálkodónál, ahol a számviteli törvény 151. §-ának (1)-(2) bekezdése alapján, illetve a számviteli törvényhez kapcsolódó kormányrendeletek előírásai szerint a gazdálkodó köteles legalább mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkező természetes személyt megbízni, illetve alkalmazni.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Ha érdeklődsz a könyvelés, a pénzügy, a gazdasági ügyintézés fortélyai iránt.... Ha vonz a számok világa és a könyvelés területén szeretnél karriert építeni, jelentkezz tanfolyamaink egyikére! Mérlegképes könyvelő tanfolyamok, logisztikai, számviteli és egyéb továbbképzések, Budapesten, több helyszínen. Minden modult lefedő, professzionális továbbképzéseinken valóban használható tudást és gyakorlatot adunk. Szerezz képesítést nálunk! Nézz szét honlapunkon, válassz képzéseink közül és íratkozz be!

Mérlegképes könyvelő tanfolyam - Meta Szakközépiskola

Mérlegképes könyvelő tanfolyam - Meta Szakközépiskola

Milyen végzettséggel iratkozhat be a mérlegképes könyvelő képzésre? A mérlegképes könyvelő a pénzügyi-számviteli szakma legmagasabban kvalifikált rétege. Ezért a mérlegképes könyvelő tanfolyam esetében a jelentkezésnek szigorú feltételei vannak, melyek a következők: -Szakirányú főiskolai, vagy egyetemi végzettség (ez esetben tekintse meg itt diplomásoknak szóló mérlegképes könyvelő tanfolyamunkat!) -Érettségi vizsga (illetve nem szakirányú felsőfokú végzettség), és a következő szakképesítések valamelyike: pénzügyi tanácsadó, pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző OKJ szakképesítések valamelyike, vagy banki tanácsadó, biztosítási tanácsadó, okleveles pénzügyi revizor, pénzügyi és számviteli szakellenőr, vállalkozási ügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, adótanácsadó, banki szakügyintéző, pénzügyi szakügyintéző, számviteli szakügyintéző, vállalkozási szakügyintéző, képesített könyvelő szakképesítések.

Soter- Line Oktatóközpont

Soter- Line Oktatóközpont

A jelentkezés feltétele: felsőfokú egyetemi vagy főiskolai végzettség és a közgazdasági felsőoktatás alapképzési szakjainak képesítési követelményeiről szóló rendelet alapján szerzett végzettséggel, vagy a felsőoktatási alap- és mesterképzésről, valamint a szakindítás eljárási rendjéről szóló rendelet gazdaságtudományok, képzési területhez tartozó szakokon szerzett végzettséggel, vagy a közgazdasági felsőoktatásban folyó szakirányú továbbképzési szakok képesítési követelményeiről szóló rendelet alapján szerzett végzettséggel, valamint jogász, vagy igazgatásszervező végzettséggel rendelkezők esetében legalább egy év pénzügyi, vagy számviteli, vagy adóigazgatási, vagy adóoktatási területen szerzett (igazolt) gyakorlattal.

Számvitelsuli

Számvitelsuli

Ha szeretnél otthon tanulni a számvitel vizsgára, de még nem találtál felkészítőt, akkor a számvitelsulit Neked találták ki! Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Miben kínál mást neked ez a honlap? Tudást kapsz! Ha folyamatosan olvasod a blogot, a hírlevelet, egyre több információ birtokába jutsz, komplex számvitel ismeretekre teszel szert (számvitel elmélet, magyarázat, példák segítségével).

Tuti menü