Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés, könyvvizsgálat L-Z képes leírás - Könyvvizsgálat.tlap.hu
részletek »

Könyvelés, könyvvizsgálat L-Z - Könyvvizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvvizsgalat.tlap.hu » Könyvelés, könyvvizsgálat L-Z
Keresés
Találatok száma - 32 db
Adóminializálás könyvelés

Adóminializálás könyvelés

Teljes körű képviseletet biztosítunk a hatóságok előtt, elkészítjük az állami szervek felé történő állásfoglalásokat, önrevíziókat, revíziókat. Segítünk gazdasági döntéseinek előkészítésében, hogy Ön törvényes keretek között minimalizálhassa adókötelezettségeit. Vállalkozása könyvelését mindig naprakészen látjuk el. Ingyen elkészítjük cégének kötelező szabályzatait, ha cégét nálunk alapítja! Ügyfeleinkkel folyamatosan fenntartjuk a kapcsolatot, így gyorsan választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.

Awex

Awex

Kiválasztásakor nem csak a szakmai megítélése, hanem az emberi rokonszenv, a kialakuló összhang is fontos tényező. Aktív segítőtárs kell, aki felszabadítja a vállalkozást az adminisztratív terhek egy része alól. Mert ugye adminisztratíve egy kisvállalkozásnak ugyanannyi elvégzendő feladata van, mint egy specialistákat tartani/eltartani képes multinak? A legkülönbözőbb kérdésekkel fordulhatnak hozzánk ügyfeleink. Persze mi sem tudunk mindenre azonnal válaszolni, de minden különleges kérdést, szokatlan feladatot kihívásnak tekintünk. Az 1988 óta átélt néhány adó- és számviteli jogszabály-változás felvértezett csodálkozás ellen: úgy fogadjuk el az eseményeket, ahogy vannak, és ha tudunk, és ha egyáltalán lehet, így segítünk. Vállaljuk régi, elhanyagolt könyvelések rendbetételét is.

Könyvelés IV. kerület Budapest - T-Audit Kft.

Könyvelés IV. kerület Budapest - T-Audit Kft.

Cégismertető T-Audit könyvvizsgáló, könyvvizsgálói tevékenységre jogosult. Belföldi magánszemélyek által 1993-ban alapított P.SZ. Szolgáltató Kereskedelmi Bt. átalakulásával jött létre a T-Audit Kft. 1997 november 1-én. A jelenlegi tulajdonosok már a jogelőd társaságnak is a tulajdonosai voltak. A tulajdonosok végzettségének megfelelően cégünk könyvelési, adótanácsadói szolgáltatások végzését, adóbevallás készítést vállalt az alapítást követő években. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2000. február 11-től 001682 számon könyvvizsgáló társaságként nyílvántartásba vette a T-Audit Kft-t, ettől az időponttól kezdődően könyvvizsgálói szolgáltatást is végez a vállalkozásunk.

Könyvelőiroda Budapest

Könyvelőiroda Budapest

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési-, számviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, cégalapítás esetén tanácsadást és a már működő cégek számára adó tanácsadást kínál ? kezdő és már működő családi-, kis- és középvállalkozások számára ? számviteli kötelezettségeik teljesítéséhez. Könyvelőiroda Budapest? Abszolút a belvárosban a Ferenciek tere közelében található, könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel. Természetesen a közelben parkolási lehetőség is található. Miért érdemes könyvelőirodánkat választania? Mert ?. Kedvező árakon érhet el minőségi szolgáltatást Könyvelőirodánk célja a családi-, kis- és középvállalkozások segítése teljes körű és megfizethető számviteli szolgáltatásokkal. Fontos számunka, hogy a számviteli és könyvelési szolgáltatások ? melyek minősége meghatározó egy vállalkozás sikerében ? ne legyenek drágák és elérhetetlenek a kis- és középvállalkozások számára. Korrekten, megbízhatóan végezzük munkánkat Számunkra legfontosabb a diszkréció, mivel tudjuk, hogy a velünk kapcsolatban lévő személyek cégük hitelét és tisztességét kockáztatnánk, ha a velünk megosztott információkat, könyvelési adataikat, felelőtlenül kezelnénk. Személyhez igazí

Könyvelőiroda Budapest - Profikont

Könyvelőiroda Budapest - Profikont

Cégünk 2007-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson megbízói számára. Az általános könyvelési és bérszámfejtési feladatok mellett, könyvvizsgálattal, adótanácsadással, sőt akár pályázati előkészítéssel és írással is rendelkezésére állnak szakértő munkatársaink. Amennyiben olyan pénzügyi partnert keres vállalkozása, cége számára, amelyik biztos hátteret és partnerséget jelent, akkor kérjen ajánlatot weboldalunkról és bízza a Profira pénzügyeit. Cégünk teljes anyagi felelősséggel és hivatalos szervek előtti képviselettel vállalja megbízatását. Állunk rendelkezésére.

L.V Audit

L.V Audit

Társaságunk 1991 márciusában alakult. 1993 óta kamarai tagként bejegyzett könyvvizsgáló társaság. A Könyvvizsgálói Kamara törvénybe foglalásával párhuzamosan helyeztük át tevékenységünket Kft. formába. A Kamara a kötelező minőségbiztosítási audit során előkelően magas minősítést adott auditálási módszerünkre. Az előkelő pontszám ellenére folyamatosan igyekszünk javítani munkamódszereinken.

Lengyel - Wagner

Lengyel - Wagner

A könyvvizsgálat során az egyes társaságok által összeállított éves beszámolók hitelességét vizsgáljuk abból a célból, hogy az abban szereplő - a társaság vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetére vonatkozó - kijelentések összhangban állnak-e a számviteli törvény és a vonatkozó jogszabályok előírásaival. A könyvvizsgálat tervezése során alapkövetelmény, hogy megismerjük a vizsgálandó társaság üzleti tevékenységét, majd a kockázatbecslés során feltárjuk a nagy kockázatú területeket és az ezek alapján összeállított könyvvizsgálati munkaprogram alapján elvégezzük az auditot. Az üzleti tevékenység vizsgálata, valamint az évközi vizsgálatok során megszerzett információk elemzését követően megbízónkkal személyes megbeszélés keretén belül megosztjuk azon észrevételeinket és javaslatainkat, amelyekkel a vállalkozás - ezen belül is elsősorban a belső ellenőrzési rendszer - hatékonysága tovább növelhető.

Más

Más

Honlapunkkal vállalkozóknak, vezetőknek, menedzsereknek szeretnénk segíteni a leggyakoribb pénzügyi vezetési problémák megoldásában. Fő célunk a vállalati pénzügyi és kontrolling ismeretek átadása úgy, hogy azok a gyakorlatba azonnal átültethetőek legyenek. Olyan módszerekről olvashat oldalunkon, amelyek révén cégének pénzügyeit átláthatóbbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá tudja majd tenni. Elsősorban egy önképzési lehetőséget ajánlunk Önnek, amellyel új tudást szerezhet, vagy felfrissítheti régebbi ismereteit, mégpedig ingyenesen vagy igen kedvező áron. Három szinten lehet bekapcsolódni ebbe a dologba:

Medipack

Medipack

Fő elvünk a megbízható, pontos, gyors munkavégzés. A könyvelési dokumentumok feldolgozása, történhet az irodánkban a saját ügyviteli szoftverünkön, (CobraConto) vagy távkönyveléssel az ügyfélszoftverével, illetve az ügyfélnél.

Hirdetés
Mgi-Bpo

Mgi-Bpo

Az MGI független könyvvizsgálók, számviteli szolgáltatók és tanácsadók szövetsége. Világszerte több mint 575 üzlettársával és 4.000 munkavállalójával több ezer Cégnek támogatta a növekedését. Az MGI megtalálható több mint 70 országban, irodáinak száma meghaladja a 200-at. 8 aktív térsége: Afrika, Ázsia, Ausztrália, Európa, Közel-Kelet, Latin-Amerika, Észak-Amerika és Egyesült Királyság. Európát a különböző nyelvek és kultúrák miatt 4 kör képviseli: Kelet-Európai kör, Német kör, Latin kör, Északi kör. Az MGI ügyvezető bizottságának tagjai: Andrew Grout (elnök), Patrick Riley, Des Caulfield és Jonathan Farrow (nemzetközi koordinátorok).

Mikrobenta

Mikrobenta

A Mikrobenta Könyvelőiroda 1991-ben alakult. Tizennégy éves fennállásunk alatt különféle tevékenységű és méretű vállalkozásnak nyújtottunk teljeskörű számviteli, munkaügyi, adótanácsadói szolgáltatást. Legfőbb partnereinkkel 14 illetve 5 éve dolgozunk együtt, kölcsönös megelégedettséggel. Nemcsak a könyvelési feladatokat és ehhez kapcsolódó ügyintézést látjunk el, hanem tanácsainkkal a sikeres gazdálkodást is igyekszünk segíteni. Munkatársaink mérlegképes könyvelők, adótanácsadók, felsőfokú munkaügyi és TB ügyintézők. Cégünk könyvvizsgálói és jogi háttérrel is rendelkezik. Szakembereink folyamatos továbbképzésben részesülnek, hogy a változásokról időben tájékoztatni tudjuk ügyfeleinket.

Mikrorgan

Mikrorgan

Irodánk 1989 -ben alakult. Az azóta eltelt több mint 15 évben felhalmozott értékes tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a sikeres cégek működéséhez nagyban hozzájárul a : - stabil, megbízható, naprakész információkat biztosító könyvelés és - az optimális adófizetést kialakító, rendszeres tanácsadáson alapuló gazdasági háttér Társaságunk komplex ügyviteli szolgáltatással áll meglevő és leendő új ügyfeleink rendelkezésére a cégalapítástól, a számítástechnikai háttér biztosításán keresztül a könyvvizsgálatig. Tagjaink és alkalmazottaink hosszú szakmai múlttal, nagy tapasztalattal rendelkeznek a gazdaság szinte minden területén működő vállalkozások ügyviteli rendszerének kialakításában és működtetésében. Társaságunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett tagja. Felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Minor Könyvelőiroda

Minor Könyvelőiroda

Cégünk immár 12 éve igyekszik sokszínű szolgáltatásaival és hasznos információival elősegíteni a vállalkozások fejlődését. E lapon a Minor KFT. pontos és fegyelmezett munkavégzéséről, elérhetőségéről és széles kínálatáról kap információt. A mielőbbi találkozás reményében kívánunk kellemes időtöltést!

MultiBooking

MultiBooking

Irodánk küldetése, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítse ügyfelei sikereinek előmozdítását az üzleti élet minden területén. Ehhez nyújtunk kvalifikált munkatársaink segítségével hathatós támogatást. Munkatársaink a Pénzügyminisztérium regisztráció-jával rendelkeznek. Irodánk vállalja magyar és külföldi cégek könyvelését, bérszámfejtését, könyvvizsgálatát, adó-tanácsadását, beszámolók elkészítését magyar és nemzetközi standardok alapján angol és magyar nyelven. Továbbá tanácsadás üzleti, fejlesztési, hitel, befektetési területeken. EU- Pályázatok elkészítése, üzleti stratégia és számviteli rend kialakítása, cégalapítás. Elsődleges célunk minőséget nyújtani az üzleti szolgáltatások minden területén. Ügyfeleink elégedettsége a bizonyíték, hogy üzleti attitűdünk helyes és követendő példaként szolgál mások számára is.

NB Forsz

NB Forsz

Az NB FORSZ Kft 2002. január 01-én alakult. Annak ellenére, hogy viszonylag új név a piacon, mégsem kezdő cég. Átvette és folytatta az SK Hungária Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Informatikai Betéti Társaság ügyviteli tevékenységének egyes területeit, szakosodva a könyvvezetési és bérszámfejtési területre. Ebből adódóan átvette ügyfélkörének is nagy részét. Új szolgáltatás. Fő üzleti profilunk az ügyvitel területén teljes körű szolgáltatás nyújtása társas és egyéni vállalkozások számára. Az iroda szolgáltatása kiterjed az alapításától kezdve valamennyi ügyviteli munkafázis elvégzésére vállalkozások, non-profit szervezetek számára egyaránt, kedvező finanszírozási lehetőségek felkutatására, pályázatok, hitelkérelmek elkészítésére.

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Hatékony, gyors és olcsó könyvelés szolgáltatás, mely országosan igénybe vehető, mivel a teljes ügyintézés online történik, megkönnyítve ezzel a vállalkozások adminisztratív terheit. Új ügyfeleink most scannert kapnak ajándékba! Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról!

PénzMentor Könyvvizsgáló

PénzMentor Könyvvizsgáló

Referenciánk ipari, kis- és nagykereskedelmi, külkereskedelmi, illetve lapkiadó társaságokra terjed ki. Folyamatos könyvvizsgálatot látunk el a kivitelező építőipar területén korlátolt felelősségű társaságoknál és részvénytársaságoknál. Megbízónk az ország egyik legnagyobb közhasznú társasága, de dolgozunk magánszemély által alapított közhasznú társaságnál is. A közhasznú szervezetek körében - alapítványok, közalapítványok megkeresésére - végzett különféle munkáknál külső munkatársakkal közösen, nagy gyakorlattal és referenciákkal állunk megbízóink rendelkezésére.

Tuti menü