Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés, könyvvizsgálat E-K képes leírás - Könyvvizsgálat.tlap.hu
részletek »

Könyvelés, könyvvizsgálat E-K - Könyvvizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvvizsgalat.tlap.hu » Könyvelés, könyvvizsgálat E-K
Keresés
Találatok száma - 34 db
Adótanácsadó, könyvelő szolgáltatás magas színvonalon

Adótanácsadó, könyvelő szolgáltatás magas színvonalon

A jelenlegi kiélezett versenyben a vállalkozások csak akkor képesek hosszú távon fennmaradni, ha költségeiket és bevételeiket tervezik. Az egyik ilyen tervezendő költség a vállalkozás adókötelezettsége, melynek ésszerűsítéséhez egy szakértő könyvelőiroda adótanácsadás szolgáltatására van szükség. Hiszen az adó ugyan olyan költségfajta, mint az anyag- vagy a bérköltség; így érthető, hogy ebben is a leghatékonyabb megoldást keresi minden vállalkozás vezetője.

E audit

E audit

A könyvvizsgálati módszertanunk kiemelt figyelmet fordít a beszámolót jelentősen befolyásoló kockázatokra. A könyvvizsgálati munka súlyponti része az évközi vizsgálat, illetve a folyamatos kapcsolattartás. A megbízó üzleti tevékenységének, piaci környezetének, gazdálkodásának ismerete elősegíti a hatékony munkavégzést, és időben fel lehet hívni a figyelmet az esetleges kockázatokra, ugyanakkor enyhíteni lehet a megbízó munkaterhelését. Könyvvizsgálati, számviteli és tanácsadói tapasztalatainkkal, külső szakértőként nyilvánítunk véleményt a vezetőség számára az alapvető fontosságú kérdésekről. Észrevételeinkről és megállapításainkról szóban és írásban is tájékoztatjuk Önöket. A vizsgálat során azonosítjuk az esetleges problémákat, az ezekhez kapcsolódó kockázatokat és javaslatot teszünk azok megoldására.

E bevallás

E bevallás

Az e-bevallás.hu Adószakértő és Könyvelő Iroda vezetője Légrádiné Nagy Monika okl. közgazdász, okl. adótanácsadó, bejegyzett könyvvizsgáló. Több mint egy évtizede foglalkozik cégek, egyéni vállalkozók és magánszemélyek könyvelésével, adótanácsadással, több éve pedig könyvvizsgálattal. Tagja a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Econo-Ráció

Econo-Ráció

Cégünk elődje, a RÁCIÓ Szervezési és Számítástechnikai Gazdasági Munkaközösség 1982-ben alakult. Működése a számítástechnikai folyamat és rendszerszervezést, számítógép programozást és üzemeltetést ölelte fel. Az ECONO-RÁCIÓ Szervezési és Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság 1993-ban kezdte a működését, mivel a törvényi változás a Gazdasági Munkaközösség társasági formát megszüntette. Tevékenységünk először a számítástechnikai folyamat és rendszerszervezés, számítógép programozás, valamint a gazdaságszervezés (átvilágítás, átszervezés, csődmenedzselés) területére terjedt ki.

Econoserve

Econoserve

Társaságunk, az Econoserve Kft. 1991-ben alakult. Szakembereink a könyvelés, adózás és könyvvizsgálat, valamint a bérszámfejtés és pályázatírás területén több éves tapasztalattal és kiváló angol és német nyelvtudással rendelkeznek. Engedje hogy bizonyítsunk Önnek, lépjen velünk kapcsolatba!

Egyszeregy Kft.

Egyszeregy Kft.

Profi, mindenre kiterjedő könyvelési, adótanácsadási szolgáltatásokra van szüksége új vagy meglévő vállalkozásához? Válassza az Egyszeregy Kft.-t! Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk szakképzett könyvelőinkkel, így garantáltan levesszük a terhet a válláról! Könyvelő irodánk munkatársainak egyértelmű célja, hogy mindig a szakma legjobbjai legyenek és professzionális szolgáltatásainkon keresztül érthető adózással kapcsolatos válaszokat, illetve költséghatékony megoldásokat kínáljunk. Kapcsolati hálónknak köszönhetően számunkra a cégalapítás vagy könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot. Tekintse meg weboldalunkat a részletes információkért és elérhetőségeinkért!

Elektrokönyv Kft.

Elektrokönyv Kft.

Vállaljuk egyéni vállalkozó, Kft., Bt. könyvelését korrekt áron, személyére szabva. Akivel tárgyal, az végzi a könyvelési anyaga feldolgozását, ezáltal minden (90%-ban) kérdésére azonnali válaszokat kap. Ha nem tudunk azonnal válaszolni visszahívjuk. Anyagátvételkor (max. 1 óra) ingyenes tanácsadással látjuk el. Segítünk eldönteni a maximális adó optimalizálást a törvények keretein belül. Kedvező árainkkal nem akarjuk kihúzni a zsebéből az utolsó forintját is.

Elischer

Elischer

Irodánk 1997 -ben alakult meg budapesti székhellyel, és Örbottyáni telephellyel, amely egyben az iroda hivatalos levelezési címévé is vált. Irodánk létesítésekor számunkra az elsődleges cél, egyfajta hiánypótlási tevékenység kielégítése volt, egy olyan speciális szolgáltatás nyújtása a kis, közép és nagyvállalkozásoknak, állami cégeknek, ezek közül elsősorban a közigazgatás berkeiben tevékenykedőknek, amelyeket - megfelelő szakemberek hiányában - önerőből nem tudtak ellátni.

Erka Team

Erka Team

A vállalkozók, cégek vezetői joggal elvárják, hogy cégük gazdasági helyzetéről, gazdasági eseményeiről naprakész információkat kapjanak. Bizonylataikat, dokumentumaikat csak azok a személyek ismerhessék meg, akik arra jogosultak. A könyvelés, számviteli szolgáltatás bizalmi és felkészült szakmai feladat. Mi teljesítjük ezeket az elvárásokat! Munkánkkal összefüggésben képviseljük Önöket a hatóságok előtt. Adatszolgáltatásaikat, bevallásaikat határidőre és precízen teljesítjük

Hirdetés
Expanzió

Expanzió

1998-ban alakult könyvelőirodánk, a saját közel 10 éves könyvelésünk múltját felhasználva és kiegészítve új szakértőkkel már partnereink rendelkezésére is áll. Eddigi eredményes munkánk a garancia, hogy a gazdasági élet bármely területéről érkező vállalkozás anyagait az előírásoknak és a vállalkozó érdekeinek megfelelően dolgozzuk fel. A könyvelési szolgáltatásunk az iratok összeszedésétől a feldolgozásig, a bevallások elkészítéséig a teljes vertikumot felöleli. Vállalkozásunk többéves tapasztaltát, tudását kamatoztatja ügyfelei érdekében, amikor elindította könyvelőirodai tevékenységét. Az iroda különállóan végzi tevékenységét.

Fenomén

Fenomén

A megbízási díj megállapítása közös megegyezés alapján történik. Családias, baráti légkört biztosítunk az év minden munkanapján. Minden év decemberében - ügyfeleinkkel együtt - irodánkban hangulatos évbúcsúztatót tartunk, melyen kölcsönösen megköszönjük a sikeres együttműködést és bizalmat. Nyitottak vagyunk alvállalkozóként is, nagyobb cégnél bármely területen munkát vállalni az irodánkban. Rendelkezünk a fenti tevékenységekhez szükséges képesítésekkel, a munkánkhoz nevünket adjuk. A munkát három fő végzi, több éves szakmai tapasztalattal. Titoktartás kötelez bennünket, a Megbízó adatait harmadik személynek csak a Megbízó beleegyezésével szolgáltatunk ki. Ha szolgáltatásain felkeltették érdeklődését, szívesen állunk rendelkezésére, egy kávé, vagy üdítő mellett, egy baráti beszélgetés keretében (ami természetesen nem kötelez semmire).

G - Audit

G - Audit

1988 évi adóreformtól kezdődően számviteli, adózási, pénzügyi tevékenységet folytatok. Jellemzően kis- és középvállalkozások megbízásából tevékenykedem. Ezen a területen jelentős tapasztalatokat szereztem, hosszú ideig könyvelőirodát (G-Iroda Kft.) működtettem, míg 2002-től a könyvvizsgálatot választottam fő tevékenységemmé és ezzel egyidejűleg megalapítottam az erre szakosodott G-Audit Kft-t. A könyvvizsgálat mellett igazságügyi könyv- és adószakértőként elsősorban polgári peres és büntetőügyekben szereztem jelentős tapasztalatot.

Gen Audit

Gen Audit

A Gen Audit Könyvvizsgáló Kft. tevékenységei közé tartozik a könyvvizsgálaton felül, igazságügyi könyvszakértői feladatok ellátása, adótanácsadás, adókonzultáció, illetve transzferár dokumentációk készítése. Továbbá társaságok átalakulási vagyonmérlegének készítése, társaságok összeolvasztása, szétválasztása, konszolidálása, átvilágítása, vagyonértékelése.

Haász Könyvvizsgálat

Haász Könyvvizsgálat

Cégünk számviteli és egyéb kapcsolódó gazdasági szolgáltatásokat nyújt mikro-, kis- és középvállalkozások számára az ország egész területén. Minőségi szolgáltatásaink széles skálájával állunk partnereink rendelkezésére. Célunk, hogy partnereinket egy kézből kiszolgálva, stabil, megbízható hátteret biztosítsunk, mely lehetővé teszi, hogy erőforrásaikkal az alaptevékenységükre koncentráljanak. Partnereinkkel hosszú távú, korrekt együttműködésre törekszünk és nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink biztonságára és kényelmére. Tudjon meg többet az egyes szolgáltatásainkról és ismerjen meg minket!

Heffler A.C.S.

Heffler A.C.S.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk Rt-k, Kft-k, Bt-k, egyéni vállalkozások teljes körű számviteli szolgáltatása (könyvelés, TB ügyintézés, adózás stb.) területén a legkülönbözőbb ágazatokban: ipar, kereskedelem, biztosítás-közvetítés, pénzügyi és befektetési vállalkozásoknál is. Külföldi ügyfeleink felé német és angol nyelvű adatszolgáltatásokat, IFRS beszámolókat is készítünk igény szerint, a hazai törvényi előírásoknak megfelelő beszámolók mellett.

Hekate 27

Hekate 27

A Hekaté 27 Kft. 1997-ben alakult, azzal a céllal, hogy belföldi és külföldi gazdálkodók-vállalkozók munkáját segítse számviteli, adó és bérügyekben. Munkatársaink szakmai felkészültsége biztosítja, hogy minden problémájára találunk megoldást. A cég ügyvezetője szakmai tapasztalatait a banki szférában, illetve gazdasági társaságok könyvelőjeként szerezte. Ezek a tevékenységek megalapozták a számviteli és gazdasági problémák megoldásához való rugalmas hozzáállást.

Heuréka

Heuréka

A HEURÉKA dTanácsadó dés dSzervező dIroda d1988-ban alakult, kezdetben egyéni vállalkozásként működött Dr. Bozzay László neve alatt, aki jelenleg a Társaság elnök-vezérigazgatója. 1990-ben egyéni céggé alakították, amely 1995. 01. 01-től változatlan néven, 20 milliós jegyzett tőkéjű (zártkötűen működő) részvénytársaságként tevékenykedik. A Társaság a komplex feladatok megoldására specializálódott. Főként vagyonnal kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, amelyek keretében ingó- és ingatlan értékelést, könyvvizsgálói hitelesítést, pénzügyi-, számviteli- és jogi tanácsadást folytat. Tevékenységét megvalósíthatósági tanulmányok készítése, csőd-menedzselés, adós- és cégminősítés, szervezet-átvilágítás és korszerűsítés, stratégiai tervezés, valamint elemzés egészíti ki.

Tuti menü