Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés, könyvvizsgálat A-D képes leírás - Könyvvizsgálat.tlap.hu
részletek »

Könyvelés, könyvvizsgálat A-D - Könyvvizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvvizsgalat.tlap.hu » Könyvelés, könyvvizsgálat A-D
Keresés
Találatok száma - 39 db
 Abacus

Abacus

Irodánk a gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállal könyvelési munkát, pl: vendéglátás, számítástechnikai szolgáltatás, bolti kiskereskedelem, stb. Cégünk komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt: a cégalapítástól a számítástechnikai háttér biztosításán keresztül a könyvvizsgálatig. Ügyfeleink fokozott biztonsága érdekében más könyvelő- és ügyvédi irodákkal rendszeresen konzultálunk. Kérésre referenciákat biztosítunk.

15. kerületi könyvvizsgálat, cégalapítás és könyvelés egy helyen.

15. kerületi könyvvizsgálat, cégalapítás és könyvelés egy helyen.

Könyvvizsgálat során az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani: - Magyar éves beszámolók felülvizsgálata a magyar számviteli törvény előírásai szerint (MSZSZ) vagyonmérlegek auditálása - Könyvelés ellenőrzése : vizsgálatokat és ellenőrzéseket végezhetünk a könyvelés helyességét - illetően, a jogszabály szellemiségének teljes körű alkalmazására való tekintettel - Vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálása - Könyvvizsgálat átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során Munkánk során jelezzük észrevételeinket, és ha van rá lehetőség, előnyösebb gazdasági megoldásokra is javaslatot teszünk. A könyvvizsgálati tevékenységet a hazánkban érvényes nemzeti, illetve a nemzetközi standardok és az idevonatkozó törvények figyelembevételével végezzük.

1x1 Könyvelőiroda

1x1 Könyvelőiroda

Itt a könyvelőváltás ideje! Nincs több bosszantó félreértés Ön és a könyvelője között, nem lesz több idegesítő bírság, amit Önnek kell megfizetnie. Az Ön cége sem egy a százból, a problémái egyediek, és abszolút nem tartoznak másra. A könyvelőváltó konzultáció során teljes titoktartást vállalok minden ott elhangzó információra, melyet természetesen írásba is adok Önnek már a konzultáció kezdetén.

A.D. Euro-Controll

A.D. Euro-Controll

Cégünk szerepel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által vezetett "pénzügyi intézményi könyvvizsgáló társaságok" névjegyzékében (T-001312/01), ez által jogosítvánnyal rendelkezünk pénzügyi szervezetek, intézmények, illetve befektetési vállalkozások éves beszámolójának auditálásához is.

Admiral-Count

Admiral-Count

Végre ne úgy gondoljon a könyvelésre, adótanácsadásra, mint pénzkidobásra! Ha Ön mindig elégedett azzal, ahogy könyvelője dolgozik, kielégítő adótanácsadást nyújt, akkor Ön egy szerencsés ember! Nincs is szüksége arra, hogy tovább olvassa ezt a honlapot. Már klikkeljen is tovább! De tegye szívére a kezét: hányszor fordult elő, hogy ismerősével gyakorlati könyvelői és adókérdéseken vitatkozva Ön ezt válaszolta: Hát nekem a könyvelőm nem így mondta! Vagy előfordult-e már, hogy mások hívták fel a figyelmét költség- és adókímélő lehetőségekre. Önben pedig felmerült a kérdés: A könyvelőm erről miért nem tud? Amikor pedig egy-egy könyvelési hibáért vállalni kellett a felelősséget, akkor éppen a biztosítékok hiányoztak.

Adó - Óda

Adó - Óda

Amennyiben nem fér el számláitól, nem tudja mit kezdjen velük, nem látja át az papírmunkát körülvevő káoszt, és nem élete legnagyobb kihívása az adminisztráción keresztüli önmegvalósítás, akár minket is megkereshet. Vállalunk gazdasági társaságok részére könyvvizsgálatot, teljeskörű könyvelést, adóbevallások készítését, munkaügy, bér és tb. ügyintézést, hatóságok előtti képviseletet, garanciával, reális áron.

Adó-Conto Buda

Adó-Conto Buda

Örömmel értesítjük, hogy 2010. januártól már nem csak Zuglóban, hanem Budán a XII. kerületben is várjuk könyvelési szolgáltatásunk iránt érdeklődőket. Könyvelőcsapatunk fiatal, lendületes, tapasztalt regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársakkal áll partnereink rendelkezésére. Napjainkban a vállalkozásoknak nehéz eligazodni az oly gyakran változó jogszabályi környezetben. Egyebek közt ebben is szeretnénk segíteni a folyamatos és rugalmas kapcsolattartás eszközével, mely tapasztalatunk szerint sok esetben kulcsa lehet a problémák megoldásának.

Adó-Conto Pest

Adó-Conto Pest

Könyvelőirodánk 17 éve működik Budapesten Zuglóban - a XIV. kerületben, regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársakkal, kultúrált, családias környezetben, jól megközelíthető helyen, könnyű parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ügyfeleink valamennyi cégalapítási, könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálói igényét magas színvonalon ki tudja elégíteni.

Adó-Színvonal

Adó-Színvonal

Elvész a jogszabályok rengetegében? Hivatalos szervekkel, ügyfeleivel, kollegáival vív szélmalomharcot? Egyedül érzi magát a problémáival? Nehéz megfogalmazni a kérdéseit? Nincs kitől segítséget kérni? Az Adó-Színvonal Bt. megkeresi Önnek a lehetséges megoldásokat, rávilágít a kiváltó okokra, megmutatja Önnek az összefüggéseket. Figyelje honlapunkat! Itt folyamatosan tájékozódhat. Hasznos segítséget nyújtunk mindennapi munkájához.

Hirdetés
Adótanácsadás, könyvelési szolgáltatás

Adótanácsadás, könyvelési szolgáltatás

Tegye hatékonyabbá vállalkozását tapasztalt könyvelőink segítségével! A teljes körű munkajogi- és adótanácsadás, valamint bérszámfejtés mellett HR outsourcinggal is foglalkozunk - támogatásunkkal megtalálhatja az ideális munkatársakat! Felkészült szakembereink optimális cafeteria-rendszert építenek ki cégének, mellyel jelentősen csökkentheti adóterheit! Új vállalkozás indításán gondolkodik? Velünk zökkenőmentessé teheti a kezdést! Segítünk eligazodni a bonyolult pénzügyi és jogi kérdések világában, keressen minket!

AE-Invest Könyvelő és Tanácsadó

AE-Invest Könyvelő és Tanácsadó

Az AE-Invest Kft.-t a tulajdonosok 2007-ben azzal a céllal hozták létre, hogy teljeskörű könyvelési, adó, és tanácsadói szolgáltatást nyújtson, amely a cégalapítástól a mérlegkészítésen át a könyvvizsgálatig terjed. Tevékenységünk valamennyi cégformára kiterjed, elsősorban Veszprém és Fejér megyében.

AlternAudit

AlternAudit

Több mint 10 évet töltött a PricewaterhouseCoopersnél könyvvizsgálattal, tanácsadással és üzleti átvilágításokkal. A könyvvizsgálati és adózási témák mellett, jelentős tapasztalatot szerzett a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) területén, az ilyen beszámolók készítésében és az IFRS szerinti beszámolásra való áttérésben.

Anno-Credit 2000

Anno-Credit 2000

Társaságunk 1990-ben kezdte meg működését, majd 1997-ben jogfolytonosan átalakult. Az Anno-Credit 2000 Kft. éves bevétele meghaladja az 70 millió Ft-ot, ügyvezetője Méhész Péter. Az ügyfelek számára nyújtott komplex számviteli szolgáltatás elvégzésén túl a (díjtalan) tanácsadás annak érdekében, hogy partnereink képesek legyenek minél jobban eligazodni a gazdasági élet útvesztőjében, így az üzletmenet valamennyi pontját érintő tanácsadással.

Aqualime

Aqualime

Könyvvizsgálatunk alapja a hatályos számviteli törvény és a magyar standardok figyelembevételével készítjük el. Vállalunk folyamatos könyvvizsgálatot, amely az éves beszámoló, és az azt alátámasztó dokumentumok ellenőrzését foglalja magába az említett jogszabályok figyelembevételéve.

Arbeit Kft

Arbeit Kft

Cégünk 1992 márciusában alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Kezdeti éveinket épületgépészeti tevékenység töltötte ki. 2000.-től kezdtük a könyvelés és számviteli szolgáltatás végzését, képesített és PM által regisztrált könyvelővel. Vállalkozások gazdaságosságának kialakításában, adó optimalizálásban, tevékenyen részt veszünk a hatályos törvények és rendeletek betartása mellett. Arbeit Kft szembeni elvárás a precizitás, a megbízhatóság, az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkánk illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket,követjük a változásokat, hogy jobb és szinvonalassabb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Tevékenységünk magában foglalja napi - havi rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, számviteli törvény szerinti beszámoló elkészítését, igény esetén a napi kapcsolattartást.

Artemisia-D

Artemisia-D

A cégünk 13. éve működik. Amire törekszünk, hosszú távú eredményes kapcsolatra és az ügyfelek teljes elégedettségére. Jelszavunk a megbízhatóság és az eredményes munka a legjobb ajánlólevél. A cég vezetője rendelkezik könyvvizsgálói, adószakértői és bejegyzett mérlegképes igazolvánnyal és 15. éves szakmai gyakorlattal, ami a szintén jó felkészültséggel és gyakorlattal rendelkező kollégák munkájának a hozzáértő irányításnak és ellenőrzésnek a biztosítéka.

Árvai Adó- Gazdasági Tanácsadó

Árvai Adó- Gazdasági Tanácsadó

Az Árvai Kft. komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt a cégalapítástól a könyvvizsgálatig. Elsődleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal határidőre történő elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően.

Tuti menü