Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvvizsgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Könyvvizsgálat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: konyvvizsgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
 Abacus

Abacus

Irodánk a gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállal könyvelési munkát, pl: vendéglátás, számítástechnikai szolgáltatás, bolti kiskereskedelem, stb. Cégünk komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt: a cégalapítástól a számítástechnikai háttér biztosításán keresztül a könyvvizsgálatig. Ügyfeleink fokozott biztonsága érdekében más könyvelő- és ügyvédi irodákkal rendszeresen konzultálunk. Kérésre referenciákat biztosítunk.

15. kerületi könyvvizsgálat, cégalapítás és könyvelés egy helyen.

15. kerületi könyvvizsgálat, cégalapítás és könyvelés egy helyen.

Könyvvizsgálat során az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani: - Magyar éves beszámolók felülvizsgálata a magyar számviteli törvény előírásai szerint (MSZSZ) vagyonmérlegek auditálása - Könyvelés ellenőrzése : vizsgálatokat és ellenőrzéseket végezhetünk a könyvelés helyességét - illetően, a jogszabály szellemiségének teljes körű alkalmazására való tekintettel - Vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálása - Könyvvizsgálat átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során Munkánk során jelezzük észrevételeinket, és ha van rá lehetőség, előnyösebb gazdasági megoldásokra is javaslatot teszünk. A könyvvizsgálati tevékenységet a hazánkban érvényes nemzeti, illetve a nemzetközi standardok és az idevonatkozó törvények figyelembevételével végezzük.

1x1 Könyvelőiroda

1x1 Könyvelőiroda

Itt a könyvelőváltás ideje! Nincs több bosszantó félreértés Ön és a könyvelője között, nem lesz több idegesítő bírság, amit Önnek kell megfizetnie. Az Ön cége sem egy a százból, a problémái egyediek, és abszolút nem tartoznak másra. A könyvelőváltó konzultáció során teljes titoktartást vállalok minden ott elhangzó információra, melyet természetesen írásba is adok Önnek már a konzultáció kezdetén.

A cégről valós képet nyújtó könyvvizsgálat

A cégről valós képet nyújtó könyvvizsgálat

Az alábbiakban arra keressük a választ, hogy "Miért kell valós képet kapni egy vállalkozásról?" Milyen hátrányok érhetik Önt mint cégtulajdonost vagy cégvezetőt a valós helyzet ismeretének hiányában?" "Miért jó és szükséges egy cég számára átvilágítani könyvvitelét, az milyen előnyökkel jár?", "Miért és mikor kell könyvvizsgáló?" - Rengeteg gyakorlati eset és tapasztalat támasztja alá, hogy megfelelő könyvvizsgálattal rengeteg kellemetlenség (vezetői hiba, nagyobb cég esetén pénzügyi csalárdság), bírság, adóbírság elkerülhető és pénz megtakarítható. Mi jelenti a leggyakoribb problémát a könyvvizsgálói audittal? Egy bizonyos cégméret fellett általános gondolkodásmódbeli hibának mondható, hogy könyvvizsgálatot csak azok a vállalkozások végeznek, akiknél azt a törvény előírja. De komoly problémát jelenthet az is, ha azon vállalkozásoknál ahol - vagy azért mert a törvény előírja vagy azért mert a cégmutatók átlépték azt a határt ami felett - kötelező a könyvvizsgálat, sok esetben a könyvelő hozza a könyvvizsgáló ismerősét aki kvázi az iratok áttanulmányozása alapján elfogadja a könyvelő által összeállított anyagot (sőt sok esetben a könyvelő írja azt meg).

A könyvvizsgáló nem kőműves

A könyvvizsgáló nem kőműves

A jövőben kötelező lesz a könyvvizsgálat az évi ötmillió forintnál nagyobb pénzforgalmú vagy legalább ötven lakásos társasházakban. A törvény azoknak nyújthat védelmet, akik tájékozatlanságuk vagy nemtörödömsége miatt hagyják, hogy társasházuk bajba kerüljön. Az új jogszabály évi két-háromszázezer forinttal is megterhelheti a társasházak költségvetését. Kötelezően könyvvizsgálót kell alkalmaznia a jövőben az ötven, vagy több lakásos társasházaknak, valamint azoknak, amelyek éves pénzforgalma meghaladja az ötmillió forintot, döntött utolsó tavaszi ülésnapján a parlament. A módosított társasházi törvény 18. paragrafusának indoklása szerint "a társasházak gazdálkodásának szabályszerűségét és szakszerűségét a törvényben új rendelkezésekkel szükséges garantálni, mivel [sic!] a nemzeti vagyon jelentős részét képező épületek fenntartásának kontrollját az ötven albetétes vagy ennél nagyobb társasházak, illetve a javaslat szerint éves ötmillió forintot elérő gazdálkodás esetében a számviteli szakértelemmel gyakran nem rendelkező számvizsgáló bizottság részére, szakértő könyvvizsgáló útján segíteni kell".

A.D. Euro-Controll

A.D. Euro-Controll

Cégünk szerepel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által vezetett "pénzügyi intézményi könyvvizsgáló társaságok" névjegyzékében (T-001312/01), ez által jogosítvánnyal rendelkezünk pénzügyi szervezetek, intézmények, illetve befektetési vállalkozások éves beszámolójának auditálásához is.

Admiral-Count

Admiral-Count

Végre ne úgy gondoljon a könyvelésre, adótanácsadásra, mint pénzkidobásra! Ha Ön mindig elégedett azzal, ahogy könyvelője dolgozik, kielégítő adótanácsadást nyújt, akkor Ön egy szerencsés ember! Nincs is szüksége arra, hogy tovább olvassa ezt a honlapot. Már klikkeljen is tovább! De tegye szívére a kezét: hányszor fordult elő, hogy ismerősével gyakorlati könyvelői és adókérdéseken vitatkozva Ön ezt válaszolta: Hát nekem a könyvelőm nem így mondta! Vagy előfordult-e már, hogy mások hívták fel a figyelmét költség- és adókímélő lehetőségekre. Önben pedig felmerült a kérdés: A könyvelőm erről miért nem tud? Amikor pedig egy-egy könyvelési hibáért vállalni kellett a felelősséget, akkor éppen a biztosítékok hiányoztak.

Adó - Óda

Adó - Óda

Amennyiben nem fér el számláitól, nem tudja mit kezdjen velük, nem látja át az papírmunkát körülvevő káoszt, és nem élete legnagyobb kihívása az adminisztráción keresztüli önmegvalósítás, akár minket is megkereshet. Vállalunk gazdasági társaságok részére könyvvizsgálatot, teljeskörű könyvelést, adóbevallások készítését, munkaügy, bér és tb. ügyintézést, hatóságok előtti képviseletet, garanciával, reális áron.

Adó-Conto Buda

Adó-Conto Buda

Örömmel értesítjük, hogy 2010. januártól már nem csak Zuglóban, hanem Budán a XII. kerületben is várjuk könyvelési szolgáltatásunk iránt érdeklődőket. Könyvelőcsapatunk fiatal, lendületes, tapasztalt regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársakkal áll partnereink rendelkezésére. Napjainkban a vállalkozásoknak nehéz eligazodni az oly gyakran változó jogszabályi környezetben. Egyebek közt ebben is szeretnénk segíteni a folyamatos és rugalmas kapcsolattartás eszközével, mely tapasztalatunk szerint sok esetben kulcsa lehet a problémák megoldásának.

Hirdetés
Adó-Conto Pest

Adó-Conto Pest

Könyvelőirodánk 17 éve működik Budapesten Zuglóban - a XIV. kerületben, regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársakkal, kultúrált, családias környezetben, jól megközelíthető helyen, könnyű parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ügyfeleink valamennyi cégalapítási, könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálói igényét magas színvonalon ki tudja elégíteni.

Adó-Színvonal

Adó-Színvonal

Elvész a jogszabályok rengetegében? Hivatalos szervekkel, ügyfeleivel, kollegáival vív szélmalomharcot? Egyedül érzi magát a problémáival? Nehéz megfogalmazni a kérdéseit? Nincs kitől segítséget kérni? Az Adó-Színvonal Bt. megkeresi Önnek a lehetséges megoldásokat, rávilágít a kiváltó okokra, megmutatja Önnek az összefüggéseket. Figyelje honlapunkat! Itt folyamatosan tájékozódhat. Hasznos segítséget nyújtunk mindennapi munkájához.

Adóminializálás könyvelés

Adóminializálás könyvelés

Teljes körű képviseletet biztosítunk a hatóságok előtt, elkészítjük az állami szervek felé történő állásfoglalásokat, önrevíziókat, revíziókat. Segítünk gazdasági döntéseinek előkészítésében, hogy Ön törvényes keretek között minimalizálhassa adókötelezettségeit. Vállalkozása könyvelését mindig naprakészen látjuk el. Ingyen elkészítjük cégének kötelező szabályzatait, ha cégét nálunk alapítja! Ügyfeleinkkel folyamatosan fenntartjuk a kapcsolatot, így gyorsan választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.

Adótanácsadás, könyvelési szolgáltatás

Adótanácsadás, könyvelési szolgáltatás

Tegye hatékonyabbá vállalkozását tapasztalt könyvelőink segítségével! A teljes körű munkajogi- és adótanácsadás, valamint bérszámfejtés mellett HR outsourcinggal is foglalkozunk - támogatásunkkal megtalálhatja az ideális munkatársakat! Felkészült szakembereink optimális cafeteria-rendszert építenek ki cégének, mellyel jelentősen csökkentheti adóterheit! Új vállalkozás indításán gondolkodik? Velünk zökkenőmentessé teheti a kezdést! Segítünk eligazodni a bonyolult pénzügyi és jogi kérdések világában, keressen minket!

Adótanácsadó, könyvelő szolgáltatás magas színvonalon

Adótanácsadó, könyvelő szolgáltatás magas színvonalon

A jelenlegi kiélezett versenyben a vállalkozások csak akkor képesek hosszú távon fennmaradni, ha költségeiket és bevételeiket tervezik. Az egyik ilyen tervezendő költség a vállalkozás adókötelezettsége, melynek ésszerűsítéséhez egy szakértő könyvelőiroda adótanácsadás szolgáltatására van szükség. Hiszen az adó ugyan olyan költségfajta, mint az anyag- vagy a bérköltség; így érthető, hogy ebben is a leghatékonyabb megoldást keresi minden vállalkozás vezetője.

AE-Invest Könyvelő és Tanácsadó

AE-Invest Könyvelő és Tanácsadó

Az AE-Invest Kft.-t a tulajdonosok 2007-ben azzal a céllal hozták létre, hogy teljeskörű könyvelési, adó, és tanácsadói szolgáltatást nyújtson, amely a cégalapítástól a mérlegkészítésen át a könyvvizsgálatig terjed. Tevékenységünk valamennyi cégformára kiterjed, elsősorban Veszprém és Fejér megyében.

AlternAudit

AlternAudit

Több mint 10 évet töltött a PricewaterhouseCoopersnél könyvvizsgálattal, tanácsadással és üzleti átvilágításokkal. A könyvvizsgálati és adózási témák mellett, jelentős tapasztalatot szerzett a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) területén, az ilyen beszámolók készítésében és az IFRS szerinti beszámolásra való áttérésben.

Anno-Credit 2000

Anno-Credit 2000

Társaságunk 1990-ben kezdte meg működését, majd 1997-ben jogfolytonosan átalakult. Az Anno-Credit 2000 Kft. éves bevétele meghaladja az 70 millió Ft-ot, ügyvezetője Méhész Péter. Az ügyfelek számára nyújtott komplex számviteli szolgáltatás elvégzésén túl a (díjtalan) tanácsadás annak érdekében, hogy partnereink képesek legyenek minél jobban eligazodni a gazdasági élet útvesztőjében, így az üzletmenet valamennyi pontját érintő tanácsadással.

Tuti menü